Kotiäidin sekalaisia supatuksia, satunnaisia kättentöitä, räpsyjä arjen pyörteistä, pienten jalkojen tepsutusta... Arjen aarteita nyt ainakin.

torstai 17. heinäkuuta 2014

Potrettikuvaukset + tsi kimppu ja viehe

Tässä pieni kurkistus meidän hääkuvauksiin. ;) Ihan oma kuvaustiimikin meillä oli koko päivän matkassa mukana, vanhempi pikkuveljeni tyttöystävänsä kanssa hoitivat kuvauspuolen. Ja niin upeesti hoisivatkin, oikeen ammattilaisten ottein. Niin ihania kuvia ja muistoja saatiin. :) 


Potrettikuvat otettiin siis ihan kotinurkilla, ja kuvia katsellessa näytti ainakin olleen hauskaa. ;) Tunti taisi siinä vierähtää aamupäivästä. Kuvausten jälkeen lähti mies jo juhlapaikalle, ja me äiteen kanssa pikkuhiljaa lapsia pukemaan ja valmistelemaan. Vähän oli odottelua, mutta meni se aamupäivä vaan silti ihan hetkessä... ;) 


Tässäpä kuvaa vielä tee-se-itse KIMPUSTA ja VIEHEISTÄ. Kimpun sommittelin torstai-iltana. Siihen tuli ruusuja, morsiusharsoa ja neilikkaa sekä pitsinauhaa. Vieheet tein miehelle ja pojille jo aikapäiviä sitten - muovikukista, helmikoristeista, juuttikankaasta ja juuttinarusta. Miehen vieheeseen tuli vielä koriste-sormus, jossa teksti courage. ;) 

3 kommenttia:

Saron blogi kirjoitti...

Kääk! Nämä on niin ihania kuvia :) Ja hurjan kaunis kimppu ♥

suvi kirjoitti...

mielettömän upea tuo sun kimppus <3 ja niin suloiset vieheet pojilla :) entäs pikku prinsessa?

Hanna kirjoitti...

Kiitooos. x) Prinsessalla oli kukkakoristeet mekossa ja hiuksissa, mut ihan ostetut vaan. ;)