Kotiäidin sekalaisia supatuksia, satunnaisia kättentöitä, räpsyjä arjen pyörteistä, pienten jalkojen tepsutusta... Arjen aarteita nyt ainakin.

torstai 17. heinäkuuta 2014

Hääpäivän aamu

 

Edellisenä iltana iskenyt ja valvottanut jännitys tuntui edelleen vatsassa, kun heräiltiin hääpäivän aamun touhuihin. Tänään on se päivä - odotettu. Sen verta paljon perhosia vatsassa (jostain kumman syystä), että kahvit vaan naamariin, lapsille aamiaista ja lastenohjelmat ja pikkuneidin sylittelyä jotta suostui jäämään enomiehen hoiviin. ;)

Käytiin ensin pikaisesti katsastamassa vielä paikat juhlapaikalla ja viemässä joitain tavaroita. Siitä sitten miehen kyydillä kampaajalle, josta miehen matka jatkui bestmania hakemaan ja tienvarsikylttejä pystyttämään ym.


Kampaajalla/meikissä meni noin klo. 9-10.30. Kampaajan tuolissa pääsi rentoutumaan ja mukavia rupatellessa jännityskin hävisi (lähes kokonaan). Kampauksesta tuli juuri sellainen kuin pitikin, ja palvelu oli mitä parhain - kiitos Retro Hiukset! ;) Isoveljen, äitin ja "kuvaustiimin" kyydillä kotia ja pukeutumaan. Tyylille uskollisena en ruvennu räpeltämään jalkoihin mitään blingblingpiikkikorkoja vaan vedin jalkaan tukevat bootsit. ;D Äitiltä hoituikin puvun nyöritys rivakasti, ja kun mieskin bestmanin kanssa saapui kotiin juuri ajoissa, päästiin ottamaan potrettikuvia... Niistä seuraavaksi siis... ;) 

4 kommenttia:

rva vaaksanheimo kirjoitti...

Kiitos näistä häävalmistelu-postauksista :-)
Fiilisten tässä samalla omissa muistoissani. Tehtiin kanssa sellaiset tsi-häät kohta yhdeksän vuotta sitten.

Hanna kirjoitti...

Kiitos, kiva kuulla että tykkäät. :D Mahdollisimman paljon ku itte tekee ni tulee ainaki omannäköstä. ;)

Saron blogi kirjoitti...

Noi bootsit on niin ihanat! Ja ihanaa, miten sie olet rohkeasti erilainen morsian!

Siun kampaus on yksi suloisimmista, mitä olen nähnyt! Hillitty, romanttinen ja sanalla sanoen: kaunis!

suvi kirjoitti...

kaunis morsian <3