Kotiäidin sekalaisia supatuksia, satunnaisia kättentöitä, räpsyjä arjen pyörteistä, pienten jalkojen tepsutusta... Arjen aarteita nyt ainakin.

torstai 17. heinäkuuta 2014

Häiden Juhlapaikka, Koristelu ja Lapset


Häiden juhlapaikkaa ei tarvinnut kauaa etsiä, kun kriteereinä oli että paikka olisi mahdollisimman lähellä kotia / maaseudun rauhassa / koristella saisi mielensä mukaan / juhlapaikalla saisi olla niin pitkään kuin haluaisi / edullinen / tarpeeksi tilaa / mahdollisuus ulkona vihkimiseen... ;) Juhlapaikkana siis 3 kilometriä meiltä sijaitseva hiihtokeskuksen urheilutalo. 


Koristeluissa käytettiin väreinä vaaleanpunaista, vaaleansinistä ja valkoista ripauksella ruskeaa ja harmaata. Painotuotteet tein itse (menut/ohjelmat,paikkakortit,viirinauhan,pöytänumerot...). Pöytiin tuli koristeiksi helminauhaa, lyhtyjä ruusunterälehdillä ja kukkamaljakoihin ruusuja ja morsiusharsoa. Ja tietysti ILMAPALLOJA kattoon! ♥ Mies sai siis hommakseen puhaltaa 150 ilmapalloa. :D 


Lahjapöydän ylle tehtiin "elämämme aikajana" valokuvanauhana. 


Lapsille oli oma leikkihuone, mihin oltiin varattu leluja, pelejä, kirjoja ja puuhatehtäviä. Lasten paikkakortteina toimi pienet puuhapussit, joissa oli jokaiselle pieni lelu, tikkari ja tarroja tai kyniä ym. Leikkihuone ei hirveästi ollut kuitenkaan käytössä, koska saatiin niin hieno ilma, että enimmäkseen lapset kirmasivat ulkona omissa leikeissään tai saippuakuplia puhallellen. :)

Seuraavaksi sitten varmaan hääpäivän meininkejä tulossa (halusittepa tai ette)... ;) 

2 kommenttia:

Saron blogi kirjoitti...

Siis niin ihania ideoita! Tuo että lapsetkin on hienosti huomioitu - ihanaa! :)

suvi kirjoitti...

tuo lasten pöytä on minusta hieno idea:) sellaiseen törmäsin eka kerran serkkuni häissä...Lisäksi olivat hommanneet pöytään lasten hoitajat erikseen ;)