Kotiäidin sekalaisia supatuksia, satunnaisia kättentöitä, räpsyjä arjen pyörteistä, pienten jalkojen tepsutusta... Arjen aarteita nyt ainakin.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Frozen synttärit


Lauantaina juhlittiin meidän pikkuneidin 3v. synttäreitä. Päivästä tuli mitä lämpimin kaunis kevätpäivä. Ja neitin toiveesta toteutettiin synttärit pienoisesti Frozen-teemalla. Synttärikaakku oli sankarin mielestä ihan VAU ihana Elsa-kakku. ;) Perus täytekakku mansikkamoussella ja kinuskikastikkeella - minttusuklaasta sai kelpo lumivuoret. ;) 


Leipoiltua tuli lisäksi mustikkamuffinseja ja leiville tein kinkku- ja lohitäytteet. Vaahtissydämiä dippailtin valkosuklaaseen niin saatiin "jääsydämiä". ;) Lisäksi oli suklaata, keksejä ja "Lumiukko-karkkeja". 


Synttäreitä juhlittiin sukulaisten ja tuttujen kanssa. Paljon riitti juttua, naurua, leikkiä ja riemua. Synttäriprinsessan mielestä ihan mahtava päivä - oli ihanaa kun hänelle laulettiin ja onniteltiin, ja pääsi leikkimään serkkujen kanssa.

Pikkuneiti onkin varsinainen rämäpää prinsessa. Frozen on ihan ykkösjuttu, mutta myös tykkää kaikista muistakin prinsessaleikeistä. Barbit, nuket ja Haliponit (=my little ponyt) ovat myös lemppareita. Kovin tykkää myös askarrella ja tanssia ja laulaa. Ja halitella ja pusutella. <3 

Kiitos juhlavieraille ikimuistoisesta päivästä. Ootte ihania! <3 

7 kommenttia:

Ansku / Memento kirjoitti...

Olipa kaunis juhlapöytä! Ja ihana prinsessa <3 kunpa minulla joskus riittäisi hermot ja taito noin hienoihin tarjottaviin: )

SailaMaarit kirjoitti...

Ihastuttava synttärisankari-prinsessa ja upea tarjoilu ym.! :)

marjotäti kirjoitti...

Kiitämme ♥ oli mahtavat tarjoilut taas ♥ ja söpö rinsessa!!!!!!!

rva vaaksanheimo kirjoitti...

Ihastuttava prinsessa, onnittelut hänelle <3

Kehrä kirjoitti...

Jo kolme vuotta! Niin se aika rientää...
onnea kauniille prinsessalle! ♡

suvi kirjoitti...

onnittelut pikku-neidille <3 vastahan sitä yhdessä ootettiin ja iloittiin syntymän lahjasta,sinä aiemmin ku minä ;)

Suffeli kuvailee kirjoitti...

Oi että ihastuttava pikku prinsessa onnea! Mukavaa kesän odotusta teille!