Kotiäidin sekalaisia supatuksia, satunnaisia kättentöitä, räpsyjä arjen pyörteistä, pienten jalkojen tepsutusta... Arjen aarteita nyt ainakin.

maanantai 16. helmikuuta 2015

7v-synttärit

Esikoinen täytti 7 vuotta ja sunnuntaina juhlittiin. 
Ja teemahan oli pojulle selevä kuin pläkki - MINECRAFT. 


Tarjoilut ja koristelut oli sitten kyseisen pelimaailman mukaiset. Poikien kanssa ollaan näitä hassuja hahmoja ja palikoita askarreltu paperista ihan ajankuluksi muutenkin. 


Kakku oli maailman yksinkertaisin pläjäys - hilloa, kermaa ja karkkeja. Ainakin lapsille maistui ja sehän se pääasia. ;)  


Ja ohjelmahan koostui sitte ihan vaan Minecraft-pelin pelailusta ja Gepardille-häntä leikistä. Ei sen kummempia. Pienellä porukalla. Oikein mukava juhlapäivä, vaikkei äiti vieläkään ymmärrä noita laatikkopäitä. :D Mutta seikkailupuoli sentään on hallussa. Ja tänäänhän me sitte seikkailtiin pari tuntia metsässä etsien portaalia toiseen maailmaan, tehtiin puumiekat ja taisteltiin monstereita vastaan. :D 


Hullun Hauskaa Hiihtolomaa !!! ;) 

6 kommenttia:

SailaMaarit kirjoitti...

Onpas takuulla olleet mieleiset synttärit! :) Tuo Minecraft on aivan käsittämättömän suosittu juttu ja laatikkopäät minullekin mysteeri :D

Johanna kirjoitti...

HAUSKA! Meillä minecraft on yllättäen kans aika hitti :) Onnea 7 vuotiaalle.

Ansku / Memento kirjoitti...

Täällä myös minecraft uskomattoman suosittu.!ja tosi hienoja askarteluja: ) Onnea isolle pojalle! :D

Hanna kirjoitti...

Juu, tuo taitaa olla nyt tän hetken juttu, ainakin pikkupoikien keskuudessa. :D

suvi kirjoitti...

vastahan pikkuisen syntymää ooteltiin :) aika rientää...onnittelut 7 vuotiaalle <3

Hilu kirjoitti...

Näyttääpäs kivoilta synttäreiltä :) Kivoja tuollaiset teemajutut vaikka en tästä kyseisestä teemasta juuri tiedäkkään mitään. Meillä mennään vielä hello kitty teemalla :)