Kotiäidin sekalaisia supatuksia, satunnaisia kättentöitä, räpsyjä arjen pyörteistä, pienten jalkojen tepsutusta... Arjen aarteita nyt ainakin.

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Kas näin meni joulu, ja uusi vuosikin...


Blogissa nyt on hiljaiselo jatkunut näemmä... Ei ole ollut aikaa eikä sen puoleen innostustakaan... 


 Joulu tuli ja meni tänä vuonna nopeammin kuin minään aikaisempana, tai siltä ainakin tuntui. Joulun puuhista ja tunnelmasta nautittiin kyllä. Sukulaisia ja ystäviä ehdittiin näkeä, ja viettää aikaa perheen kesken kun isännälläkin oli loma. <3 


Välillä rauhallisia yhteisiä hetkiä leffoja katsellen... Tytön ehdoton suosikki Frozen on pyörinyt jo niin monta kertaa että äiteekin osaa laulut ulkoa... ;D Sai leffan pukinkontista ja sitten viikon päästä levylle kävi pieni äksedentti, vähän kuin tässä videossa ... :O Voi sitä itkua!!! Onneksi joulupukki lähetti kyseisen leffan uudestaan rikkoutuneen tilalle. ;) Että taas pyörii "letit goouu, letit goouu..." <3 Ja sit taas välillä (lue: suurimmaksi osin), on menty sitä kovaäänistä rallia. Prinsessarallia serkkulikkojen kanssa... 


ja monenmoista monsterirallia isoveljien opastuksella. ;) 


Uusi vuosi näyttäisi tuoneen talven vihdoin tänne eteläiseenkin Suomeen, joten nyt on saaneet pulkat ja potkukelkat, sukset ja sauvat kaivaa esille. Pikkujäänkin sain pihalle jääryteltyä, joten luisteluharjoitteluakin päästään kokeilemaan. Niin ja tuli ne välikausivaatteetkin pestyä viimein, toivottavasti ei ihan hetkeen tarvii taas kaivaa esille. ;) 

Lumienkeleitä! <3 

2 kommenttia:

suvi kirjoitti...

Ihana kun tuli talvi ja lunta :)

Ansku / Memento kirjoitti...

Heiii!miten kävikin niin että löysin sut täältä! ?😄 siis annukka on kyseessä ;) jos ehdit niin käypäs lukemassa meidänkin kuulumisia blogista, taitaa nuo kirjeet niin hiljakseen kulkea ;)