Kotiäidin sekalaisia supatuksia, satunnaisia kättentöitä, räpsyjä arjen pyörteistä, pienten jalkojen tepsutusta... Arjen aarteita nyt ainakin.

torstai 14. elokuuta 2014

Eskarilainen


Tiistaina alkoi meidän esikoisen esikouluvuosi. Hymyssä suin ja intoa täynnä lähdettiin reippaana taksilla heti ekana päivänä. Ja mutkiahan tuli heti vastaan, kun kukaan ei ollutkaan hakenut eskarin päästä poikaa pysäkiltä niin oli siellä sitten yksin hätäillyt ja odotellut pitkän tovin... Kyllä suututti moinen toiminta!!! Vieläkin ihan pikkasen kiehuu... ;) Mutta pojalle ei onneksi jäänyt kokemuksesta pelkoja, ja eskarissa on ollut oikein mukavaa ja kavereita tullut. :) Tästä se lähtee, koulutaival ja pienet askelet kohti itsenäistymistä. Sniiif!!! :D 

8 kommenttia:

A-L kirjoitti...

Olipas harmillinen moka. Yleensä taksikuski katsoo, että lapsi pääsee turvallisesti ja tietty eskarin edustaja on vastassa.
Muistan hyvin omiltani nuo ensimmäisen aamun kuvat.
Aurinkoisia hetkiä kotiin jääville ja eskarilaiselle!

Home Sweet England kirjoitti...

Miten mä luulin että meidän esioiset on saman ikäisiä? Ei ne näköjään olekkaan :D

Onnea Eskari vuoteen! xxx

Hanna kirjoitti...

Kiitos A-L! :)
Krista - 6 vuotta täytti tänä vuonna... Mut eikös siellä alakin eskari aikaisemmin?? :D Ja kiitos!! :)

rva vaaksanheimo kirjoitti...

Niiiin iso ja vielä pieni poikanen. Näitä hetkiä kun ymmärtää mitenkä suuri into on lapsella ja itsellä tunne jotta pitäisi napata "nyytti" takaisin syliin turvaan :-)
Turvallista eskarivuotta <3

suvi kirjoitti...

muistan ku ootettii yhtä aikaa poikia ;) Ja nyt aloittivat eskarin..Niin se aika menee...Muistithan antaa palautetta eskariin päin kyyti-hommasta?

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kiva blogi sinulla. =) Tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen koko porukalle, eskari on iso juttu.
Tuohon teidän majapostaukseen liittyen kysyn, että mistä materiaalista se teidän liukumäki oli täksi kesäksi tehty? Kuinka se on luistanut/toiminut?

PeePee kirjoitti...

Olipas ikävä alku kouluelämään. Toivottavasti muut aamut ovat sujuneet ja tulevat sujumaan paremmin. Mukavaa eskarivuotta! Ihanan innokkaan näköinen pikkumies kuvassa:)

Hanna kirjoitti...

Kiitos teille! Hyvin on mennyt nyt kyydit kun kävin eskarissa puhumassa, ja muutenki menny tosi mukavasti. :)

Anonyymille vastaus : Liukumäki tehty jostain rakennusylijäämän liukaspintaisesta 'vanerista' - nyt jo aika paljon kulunut tuo pinta mutta kestänyt ihan hyvin materiaalin laatuun nähden - pojat ovat sitä enempi käyttäneet kiipeilyseinänä eli kulutus ollut kovaa. :D