Kotiäidin sekalaisia supatuksia, satunnaisia kättentöitä, räpsyjä arjen pyörteistä, pienten jalkojen tepsutusta... Arjen aarteita nyt ainakin.

tiistai 3. joulukuuta 2013

JouluKirjat


Joulukirjat on kaivettu esille hyllyn perukoilta ja niitä onkin nyt taas joka päivä luettu suurella innolla. Eläydytään ja matkustellaan joulumaahan. 


Onkos teillä jotain lasten suosikki joulukirjaa? Sellaista mitä jaksaa lukea uuestaan ja uuestaan? ;) 

3 kommenttia:

Keltaisen talon joulunodotusta kirjoitti...

Kyllä löytyy!! :)
Kunnaksen 12 lahjaa joulupukille on sellainen kirja, joka luetaan aina ennen joulua useampaan kertaan. Tykkään siitä kyllä itsekin tosi paljon. Myös Kunnaksen Onnin paras joululahja kirja kuuluu tuohon samaan sarjaan, että luetaan monta kertaa ennen joulua. Lapset jää sen kirjan jälkeen aina miettimään, että ei olis kivaa, jos sais kaiken mitä haluaa. Niin tottahan se on. Vaikka joskus pientä nurinaa siitä kuuleekin, kun ei ole jotain tiettyä kännykkää ym. Mutta sitä kivemmalta se tuntuu, jos sellaisen pitkäaikaisen haaveen saa joskus toteutettua. <3

Hanna kirjoitti...

Niin totta, jos aina saa kaiken haluamansa niin oppii vain pitämään itsestään selvyytenä sitä että aina saa kaiken, sen kummemmin edes miettimättä. ;) Nuo on hyviä, nuo puhuttelevat kirjat. :) Kiitti vinkeistä!

Home Sweet England kirjoitti...

Kylla!!!!
Matka Joulun Taloon. <3

"
Joulu on jo täällä!
Vai pidätkö ovesi visusti kiinni,
salvat oven päällä?

Sadun huoneessa salaisessa
saat lahjaksi ruusut ja tähdet.
Ota ne reppuun, evääksi,
kun matkoillesi lähdet."
Hannele Huovi