Kotiäidin sekalaisia supatuksia, satunnaisia kättentöitä, räpsyjä arjen pyörteistä, pienten jalkojen tepsutusta... Arjen aarteita nyt ainakin.

maanantai 1. heinäkuuta 2013

PikkuKakkosen 4v. Synttärit


Viikonloppuna vietettiin meirän PikkuKakkosen 4v.-synttäreitä merirosvoteemalla. Saatiin oikeen täydellinen päivä ulkoilma juhliin, aurinko paistoi. ♥ 
Vaikka juhlat olikin vain merirosvoille, niin olipas joukkoon päässyt livahtamaan ainakin yksi ihana keijukainenkin. ;) 


Patio muuntautui merirosvolaivaksi, vanhat rukit sopivat hyvin ruoreiksi, ja johan on tuo laiva seilannutkin jo jos jonkinmoista merta!! :D Merirosvoleikit siis se tämän kesän juttu. 


Lapsukaisille oli aarteenetsintää - tietysti. Aarrejahdissa oli mukana pieniä erilaisia tehtäviä rasteissa mm. tunnistaa kuvassakin näkyvä vanha esineen osa, leikkikalojen onkiminen altaasta ym. Oli lapsille se juhlan odotetuin osuus. Ja onnistunut sellainen. 


Synttärileipomuksia edellisessä postauksessa. Pöydän antimina siis ainakin pari käärmettä, kun merirosvot kuulemma niitä syövät, autioilla saarilla seikkaillessaan. ;) Nyt tiedän senkin. Vanhemmuus opettaa. 


Synttärisankari totesi päivän päätteeksi, että, "oli kyllä kivat synttärit, sai puhaltaa kynttilät ja kyllä mä sittenki olen kiltti kun sain niin kivoja lahjoja". ;) Ja verrattiinpa juhlia jouluunkin, joten oli synttäripäivä mitä onnistunein. Kiitos ihanille kanssajuhlijoille! ♥ 

6 kommenttia:

PeePee kirjoitti...

Teilläpä on olleet mukavanoloiset merirosvosynttärit. Ja nuo alemman postauksen herkkut näyttävät todella hyviltä. Itsellekin tuli mieleen kokeilla pullakäärmettä tuleville synttäreille.

Hanna kirjoitti...

Kiitos PeePee! Mukavat oli tosiaan. :) Kannattaa ehdottomasti tehdä pullakäärme, helppo ja hauska herkku. ;)

PirjopauliinaL kirjoitti...

Kylläpä siellä näyttää juhlat hienoilta, varmasti lapsille mieleen. Kovasti olette nähneet vaivaa mutta kyllähän juhlienjärjestäminen on mukavaa puuhaa.

Hanna kirjoitti...

Nyt vähän isommin teki mieli järjestellä ja kutsua vähän enemmänkin läheisiä paikalle. ♥ Homma kyllä, mutta sen arvoista. :)

Kehrä kirjoitti...

Takuulla hauskat kemut! :)

Hilu kirjoitti...

Ompas ollut hauskan näköiset synttärit. Hienoja pullakäärmeitä ja kakkuja on ollut tarjolla kyllä :)